Documenten
Scans van foto's van Eddy Truyens
Zeepreventorium
Home » Geschonken documenten » Eddy Truyens
Wens je hier ook je eigen pagina met je foto's, geen probleem, geef mij een seintje!

Contacte-moi si tu veux placer tes photos sur ce site!

Eddy Truyens

Ik had mij voorgenomen om op de dag van de anciens in 2006 alle meegebrachte foto's voor en na het eten in te scannen. Ik ben ermee begonnen, maar ik zat daar zo alleen in m'n hoekje terwijl iedereen aan het babbelen en aan het lachen was, dat ik de scan-aktiviteit heel snel heb stilgelegd. Dit was niet meer te verduren.

Ik heb een heel slecht geheugen voor gezichten, dus als ik toch een gezicht herkent betekent dit meestal niet veel goeds voor de persoon in kwestie. Op de eerste twee foto's kon ik Eddy niet herkennen (ik sta trouwens naast Eddy in de zwemcirkel, maar ik kon mijzelf nauwelijks zelf herkennen!), maar wel op de derde foto. Eddy is iemand die nooit kon stilstaan, hij was altijd de eerste om op te staan als we gingen sporten of spelen, altijd de eerste om de groep mee te sleuren naar nieuwe avonturen, altijd de eerste om iedereen wakker te maken als we weer eens gingen chahuteren.

24.03.2011 - 21:48:20 Franky Deckers
Links in de zwemcirkel; papie Marc Lemmens, die andere blonde is papie Noel.


Avec pappie Francis Asaert.

Je m'étais engagé à scanner toutes les photos présentes lors de la réunion des anciens en 2006. J'ai commencé mon travail, mais il m'était devenu impossible de scanner les images pendant que tout le reste de la bande s'amusait au bar. C'était tout bonnement intenable.

J'ai une très mauvaise mémoire des visages. Cela ne présage donc rien de bon s'il arrive que je me rapelle quelqu'un. Je n'ai pas reconnu Eddy sur les deux premières photos (je suis d'ailleurs à coté d'Eddy lors de la natation en mer, mais je ne me suis même pas reconnu moi-même!). Par contre, j'ai reconnu Eddy sur la troisième photo. Il était quelqu'un qui n'arrivait pas à rester assis, il était toujours le premier levé, toujours le premier à enmener le groupe vers de nouvelles aventures, toujours le premier à réveiller tout le monde pour chahuter. C'était aussi un des garçons les plus sportifs du groupe.

27.08.2008 - 20:42:25 johan
ja mannen ma die met dat petje op ben ik wel hoor en dan is er nog vossius en eene van diest patrick maar zijne achternaam ben ik kwijt groetjes johan salmon

28.03.2011 - 01:43:11 franky deckers
Links in de zwemcirkel is niet Marc, maar PATRICK Lemmens.

Code à introduire

In te geven kode